uNetwork Events

Network + Learn at uNetwork Events

uNetwork is a series of free events where the ANCILE Product Users Group (APUG) can meet, learn from, and exchange ideas and tips with ANCILE uPerform administrators, authors, project managers, and strategists from around the globe – and around the neighborhood! Register today for one or more of the cities below, and check back often for new cities added. If you’d like to present your company’s success story, email us at share@ancile.com.

Agenda – Houston


  • 9:30 am – Set Up / Registration (45 Minutes)
  • 10:15 am – 1st Speaker Session (60 Minutes)
  • 11:15 am – 1st Break / Network (30 Minutes)
  • 11:45 am – ANCILE Road Map (45 Minutes; Lunch Buffet available)
  • 12:00 – Lunch / 2nd Break (30 Minutes)
  • 12:30 pm – 2nd Speaker session (60 Minutes)
  • 1:30 pm – Panel Discussion (30 Minutes)
  • 2:00 pm – Q&A (30 Minutes)

Speaker Lineup – Houston


Bryan Bean
Global Training & Development Manager

Crane Worldwide Logistics – IAH

As the Global Training and Development Manager for Crane Worldwide, Texas A&M alum Bryan and his department support a fast-paced freight forwarding organization. Crain utilizes ANCILE uPerform to produce work instructions for over 30 different products, publishing over 350 work instructions to its learning management system, and tracking and tracing work instruction activity per user. Crane’s keen sense of urgency for internal clients is driving Bryan’s efforts to become a more structured and disciplined learning organization.

Linda Hazen
Advisor, IT Architecture & Governance

Hess Corporation

Linda has been in the Oil and Gas industry for over 22 years working for Hess Corporation where she has led over 40 strategic IT and business initiatives providing direction for change management and training. Currently, Clemson and Louisiana State University graduate Linda is an Advisor within global IT Portfolio and Planning services and the ANCILE relationship manager – supporting a vision of driving the development and sustainment of critical skills in change management across the enterprise for a direct impact on profitability.

Agenda

The final agenda will be available closer to the time of the event, however the event will begin at 9.00am and end at 4.30pm. The sessions will include topics like:

  • What’s New in uPerform 5.4
  • Special topics like using uPerform with Fiori, SuccessFactors & S/4HANA
  • Discussions
  • Workshops
  • Customer Presentations

Agenda

The final agenda will be available closer to the time of the event, however the event will begin at 9.00am and end at 4.30pm. The sessions will include topics like:

  • What’s New in uPerform 5.4
  • Special topics like using uPerform with Fiori, SuccessFactors & S/4HANA
  • Discussions
  • Workshops
  • Customer Presentations

Register Now for a uNetwork Event Near You!